Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact met mij op en ik informeer u graag

Samenwerking

Vele zorg professionals kunnen elkaar op diverse gebieden prachtig aanvullen zodat de ondersteuning en begeleiding van de overbelaste mantelzorger optimaal wordt neergezet. Als mantelzorgmakelaar werk ik graag samen met zorgprofessionals vanuit andere disciplines. O.a.:

  • Ergotherapeuten
  • Huisartsen
  • POH
  • Sociale wijkteam
  • 1ste en 2de lijnszorg
  • Jeugdzorg 

Deze groep professionals signaleert vaak als eerste de overbelasting bij de klant. En de oplossing is meestal niet 1 2 3 geregeld omdat er in veel situaties ondersteuning nodig is vanuit meerdere invalshoeken. De mantelzorgmakelaar kan in bepaalde situaties een goede aanvulling zijn om de klant te ontlasten. M.n. als de overbelasting te maken heeft met een ziekte/beperking waarvoor men goede zorg wil regelen, hetzij voor zichzelf of een dierbare. 

Samen hebben we 1 doel en dat is uw klant ontlasten en opnieuw in zijn kracht zetten zodat hij/zij op de been blijft. Zo kunnen verschillende disciplines een mooie aanvulling op elkaar zijn in het bieden van de juiste ondersteuning.

Wat kan ik betekenen?

Als mantelzorgmakelaar sta ik naast de klant en bied op deze wijze directe ondersteuning/begeleiding om de klant zelfstandig te laten wonen en weer in zijn kracht te zetten. In onze huidige participatiemaatschappij wordt veel van mensen en hun netwerk verwacht maar niet iedereen heeft de energie of het netwerk om dit te organiseren. In dat geval kan ik een mooie aanvulling zijn op andere professionals.

Zo kan ik voor uw klant de juiste informatie zoeken omdat de ingewikkelde wegen van het zorglandschap mij bekend zijn, m.n. op gebied van WMO, WLZ,  Zorgverzekeringswet en Jeugdwet. Dit scheelt de klant veel tijd en geeft rust in het hoofd. Zo nodig kan ik daarna samen met de klant regeltaken voor goede zorg en ondersteuning oppakken of zelfs tijdelijk uit handen nemen.

Heeft u vragen of wilt u met mij samenwerken zodat uw klant zelfredzaam blijft en zelfstandig in onze maatschappij kan  blijven functioneren?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat we kunnen overleggen wat ik kan betekenen.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact met mij op en ik informeer u graag